top of page
Search

Sākam jauno deju sezonu!

Updated: Sep 15, 2023


Septembris visiem dejotājiem saistās ar jaunās deju sezonas sākumu, jauno dejotāju uzņemšanu, pirmajiem satikšanās mirkļiem un pirmajiem mēģinājumiem. Jauno deju sezonu mēs iesākām ar nelielu atskatu uz iepriekšējo deju sezonu. 5. septembrī visi satikāmies, lai kopā noskatītos mūsu jubilejas koncerta "Savīties" video ierakstu. Tās patiešām ir ļoti skaistas atmiņas.


Šogad mums bija trīs jauno dejotāju uzņemšanas mēģinājumi. Esam priecīgi par katru dejot gribētāju, kurš nenobijās un ieradās uz uzņemšanu. Paldies par dejotprieku un centību! Ar prieku savā deju ģimenē esam uzaicinājuši 19 jaunos dejotājus. Sveicam mūsu pulciņā! Lai raits dejas solis un izturība pirmajā sezonā "Ačkupā"!


Šī gada 12. septembrī bija pirmais "Ačkupa" mēģinājums visiem kopā. Pēc mēģinājuma ievadvārdi un izturības vēlējumi no mūsu biroja un vadītājas Elitas Treilones. Tāpat mums bija tas gods sveikt Rīgas Stradiņa universitātes Gada studenti, mūsu dejotāju Lauru Līpenīti. Lepojamies, ka mūsu kolektīvā dejo RSU Gada studente.


Septembris "Ačkupā" ir arī svētku mēnesis. 14. septembrī sveicām vārda dienā mūsu repetitori Sanitu Misiku. Sanita mūs iedvesmo sasniegt vairāk gan klasikas stundās, gan tautas dejās. Paldies, ka esi ar mums, ka palīdzi mums augt!


Izklausās, ka ir bijis ļoti piepildīts septembris, bet tas nebūt nav viss! Jau nākamajā pirmdienā, 18. septembrī, sveiksim vārda dienā mūsu vadītāju Elitu Treiloni. Elita vienmēr spēj rast īstos vārdus, lai mēs vēl labāk izjustu dejas stāstu. Viņa mūs virza uz vēl augstākiem sasniegumiem un jauniem dejas piedzīvojumiem.

Ja deju sezona ir iesākusies tik krāšņi, tad noteikti tāds būs arī turpinājums. Ar nepacietību gaidām, kad varēsim tikties ar skatītājiem kāda koncertā.



bottom of page