top of page
Search

Savā rokrakstā


Iepriekšējo deju sezonu noslēdzām ar lielkoncertu Mežaparka estrādē, un pēc pavisam neilgas atpūtas pauzes esam atsākuši aktīvus mēģinājumus, lai skaisti atklātu jauno koncertēšanas sezonu – 6. oktobrī VEF kultūras pilī piedalījāmies RTU TDA “Vektors” rīkotajā koncertā “Savā rokrakstā”.


“Savā rokrakstā” esam piedalījušies jau iepriekš - tā jau kļuvusi par tradīciju, kas uz vienas skatuves pulcē labākos Rīgas tautas deju ansambļus. Koncertā Tautas deju kolektīvi izdejoja gan Zelta Fonda dejas, gan iepriekš neredzētas horeogrāfijas.


Arī šogad pirms koncerta katra tautas deju kolektīva dejotājiem bija iespēja piedalīties Jurģa Rikveļa fotoprojektā. Dejotāji tērpās savos skaistākajos tērpos, un ar gaismu un ēnu spēles palīdzību tika izveidotas krāšņas fotogrāfijas, kurās iemirdzējās katra ansambļa rokraksts.


Esam priecīgi par iespēju iesākt deju sezonu tik skaistā koncertā VEF kultūras pilī, izdejot mums un skatītājiem mīļas dejas, satikties ar citiem deju kolektīviem. Varam droši teikt – jaunā deju sezona iesākās ar vērienu! Esam gatavi uzsākt mūsu ceļu uz Dziesmu un Deju svētkiem – visu dejotāju un dziedātāju lielākajam notikumam, kas norisināsies jau 2023. gada jūlijā.


Vēlamies teikt lielu paldies TDA “Vektors” dejotājiem un viņu mākslinieciskajai vadītājai Dagmārai Bārbalei par koncerta organizēšanu, par iespēju parādīt mūsu rokrakstu, vērot citu kolektīvu rokrakstus, kā arī esam gandarīti par iespēju būt uz skatuves un satikties ar skatītājiem. Ceram, ka TDA ‘’Vektors’’ šo burvīgo tradīciju saglabās arī turpmāk!




bottom of page