top of page
Search

Saulgriežu "Saules spēks"



22. decembrī Ķīpsalas izstāžu centrā Ziemassvētku noskaņās aizritēja deju lielkoncerts “Saules spēks”. Koncertā piedalījās vairāk nekā 700 dalībnieki gan no bērnu, vidējās paaudzes un A grupu kolektīviem.

Lielkoncertā tika izdejoti šī gada gaviļnieku- horeogrāfu- radītie deju raksti. TDA Ačkups koncertā izpildīja 4 dejas : “Es gulēju maigu miegu (J.Ērgļa hor.), “Visapkārt Rīgai braucu ” (U.Žagatas hor.), ‘’Sasala jūrīna” (J.Purviņa hor.), “Apkal manu kumeliņu” (A.Daņiļēviča hor.).

ŠādI deju lieluzvedumI dejotājos vienmēr raisa prieku un pozitīvas emocijas, neskatoties uz papildus mēģinājumiem brīvdienās, un tā tas bija arī šoreiz, jo, kā A.Daņiļēvičš ir teicis: ‘’Dejot ir laime’’!

Sasala jūrīna, Jāņa Purviņa hor.

"Apkal manu kumeliņu", Agra Daņiļeviča hor.

"Es gulēju maigu miegu", Jāņa Ērgļa hor.

Pēc koncerta visiem dalībniekiem kopā ar grupu “Ballīšu orķestris” notika balle, kurā kārtīgi izdejojāmies līdz pat vēlai naktij.

Mums bija liels prieks par iespēju piedalīties šajā pasākumā un kopā radīt patīkamu pirmssvētku sajūtu gan pašiem sev, gan skatītājiem, tāpēc sakām milzīgu paldies koncerta rīkotājiem - BT Music Ķīpsala, mākslinieciskajiem vadītājiem – Rolandam Juraševskim un Jānim Ērglim, režisoram un scenogrāfam – Reinim Suhanovam.


bottom of page