top of page
Search

Elitas kauss - otrā izcīņa


Pagājušajā gadā aizsākām jaunu tradīciju, kuru šogad jau visi ar nepacietību gaidījām. Vasara, satikšanās, sportiskas aktivitātes, sacensības gars un kopīga atpūta - jā, tas ir Elitas kauss! Aizvadītajā nedēļas nogalē mēs, TDA Ačkups, DA Austris un ex Ačkups tikāmies RSU sporta un atpūtas bāzē ‘’Taurene’’, lai brīvā un sportiskā atmosfērā mērotos spēkā, veiklībā un atjautībā un cīnītos par uzvaru.

Organizatori un palīgi uz Taureni devās jau 7. augusta vakarā, lai veiktu pēdējos darbus sacensību gatavošanā.


Sestdien, 8.augustā, ieradās visi dalībnieki, iekārtojās telšu pilsētiņā un namiņos. Sacensības iesākās ar mūsu vadītājas Elitas un organizatoru uzrunām, iepriekšējā gada uzvarētāji, ex ačkupieši, atgrieza Elitas kausu, bet pēc tam visi kopīgi iesildījāmies.


Organizatori bija parūpējušies par aktivitātēm, stafetēm un dažādām spēlēm bagātīgu dienu. Komandām bija iespēja parādīt savus spēkus volejbolā, ūdens balonu ‘dvieļbolā’, slapjajā tautasbumbā, garajā stafetē, kā arī citos veiklības, spēka un atjautības uzdevumos. Dalībniekiem sevi bija iespēja parādīt arī individuālajos uzdevumos, tādā veidā gūstot papildus punktus savai komandai, kā arī cīnoties par balviņām.


Cīņa starp komandām tik tiešām bija sīva, nemaz nebija viegli saprast vai uzminēt, kurai komandai būs gājis vislabāk. Par lielu prieku mums, šogad uzvaras laurus plūcām mēs paši, aiz sevis atstājot ‘exsīšus’ un Austri.


Un, protams, neviens dejotāju pasākums taču nevar notikt bez dejām un ballītes. Lai gan diena bija gara, ikviens vakarā atrada enerģiju, lai atpūstos un izdejotos līdz pat rīta gaismai! Svētdien no rīta ieturējām kopīgas brokastis, bet pēc tam atpūtāmies un baudījām brīnišķīgi silto laiku - peldējāmies, sauļojāmies un braucām ar laivām.

Paldies aktīvistiem un organizatoriem par pasākuma organizēšanu un ieguldīto darbu un Paulai ar Ģirtu par foršajām bildēm! Tiekamies nākamgad!



bottom of page